Κατηγορίες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MASTER OIL

Η ιδέα για την δημιουργία των λιπαντικών, MASTER OILξεκίνησε από τον μηχανικό αυτοκινήτων Γεώργιο Κιολεμένη, με έδρα τις Σέρρες, Ελλάδα.

Οι νονοί του ονόματος MASTER OIL, είναι ο Γεώργιος Κιολεμένης και ο πολύ καλός του φίλος & καθηγητής αγγλικών Γκαϊντατζής Βασίλειος. Η αγάπη του πρωτεργάτη για τα λιπαντικά, MASTER OIL, καθώς και η επιθυμία του για την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δημιούργησαν ένα άριστο λιπαντικό και ένα κοινό-πελάτες που "αγκάλιασε" το MASTER OIL,  στην περιοχή του αλλά και στην ευρύτερη αγορά.

Το χονδρικό εμπόριο των λιπαντικών MASTER OIL, σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε το 1983 από την επιχείρηση του Γεώργιου Κιολεμένη. Τα λιπαντικά MASTER OIL, άρχισαν να γίνονται όλο και πιο γνωστά στο ευρύ κοινό και αυτό του έδινε την δυνατότητα να αυξάνει την γκάμα των προϊόντων MASTER OIL και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα τους. Έτσι, ξεκίνησαν και οι πρώτες εξαγωγές.

Όταν ξεκίνησε η χρήση των ημισυνθετικών καθώς και των φουλ συνθετικών λιπαντικών, ο Γεώργιος Κιολεμένης, χωρίς δισταγμό τα συμπεριέλαβε στην γκάμα του MASTER OIL, εξελισσόταν ασταμάτητα η ποιότητα τους και βελτιωνόταν τακτικά το desing τους.

Σαν συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κατοχύρωση του ονόματος MASTER OIL και αργότερα η κατοχύρωση του σήματος MASTER OIL, από τον Γεώργιο Κιολεμένη.

Η δοκιμή και αποδοχή πολύ σημαντικών κωδικών MASTER OIL από την MERCEDES BENZ και η απόδοση APPROVALS, τα καθιστά λιπαντικά που παράγονται με πολύ υψηλά στάνταρ, βασισμένα στη Γερμανική ποιότητα και τεχνολογία.

Τα λιπαντικά, MASTER OIL, συμπληρώνοντας 35 χρόνια σημαντικής παρουσίας, 35 χρόνια ποιοτικής και τεχνολογικής εξέλιξης και 35 χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης, προσφέρουν άριστη ποιότητα, πλήρη γκάμα λιπαντικών και ειδικών λιπαντικών, πολύ όμορφο design και πλήρη παρακαταθήκη.

Τα λιπαντικά, MASTER OIL, ανήκουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά στην οικογένεια του Γεώργιου Κιολεμένη.